SK PRES 2016 na DNI PRE VŠETKÝCH

Mnoho workshopov pre mladých ľudí, kde si mohli vyskúšať svoje nadanie pripravili organizátori nevšedného podujatia : Deň pre všetkých, ktorý sa konal na amfiteátri v Námestove 25.-26.6.2016. Viac ako tisícka účastníkov stretla zaujímavých a talentovaných mladých ľudí: Marián Kasan Samo Trnka,  mladí zo skupín: 3T – Tri Tvorivé Tvory Juraj ŠOKO Tabaček Oddiel Extrémnych Športov – Námestovo,  OEŠ NO SkatePark Námestovo Drevené motýliky, MBstyleRučne-stručne handmade Workout Team Žilina, Cesta Mládeže Eugene The Cat Námestovo ,  Media4You a iní.  Hlavnými organizátormi boli K&F Projekt o.z. s partnermi.

Na podujatí nechýbal ani prezentačný stánok slovenského predsedníctva v Rade EU, v ktorom sa mladí ľudia mohli dozvedieť viac o tom, čo sa bude diať v druhom polroku na Slovensku. Aktivitu zastrešovala Rada mládeže Žilinského kraja v rámci projektu SK MLÁDEŽ V SK PRES.

Podujatie sa koná pod záštitou slovenského predsedníctva v Rade Európskej únie  a Juraja Blanára, predsedu Žilinského samosprávneho kraja.

Tento projekt bol podporený z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.
1413wwe12    15

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/e/a/eae261fe-1f80-451d-85d8-ad3681c6d9cb/rmzk.sk/sub/skmladez/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399