V Seredi sa rozbehli

Prvé kroky sú niekedy tie najťažšie, o čom vedia aj mladí rozbiehači. V Trnavskom kraji sa uskutočnil workshop zameraný na rozbehnutie projektov mladých študentov, absolventov a nadšencov inovatívnych nápadov.

V utorok  26.7.2016 sa v komunitnom centre PRIESTOR v Seredi organizovalo podujatie zamerané na podnikanie, startupy a projekty mladých ľudí. Okrem inšpirácie získali účastníci aj know-how ako jednoducho rozbehnúť svoj nápad. Vďaka spolupráce Rozbehni sa! a Accenture nadačného fondu dostali záujemcovia aj štartovací balíček s návodom, ktorý im priblížil jedotlivé kroky pri spúšťaní projektu. Venovali sa témam ako prototyp, webová stránka, kampaň, time-managment, inšpirácia a motivácia. Počas workshopu bola využitá videometodika Rozbehni sa! s Jurajom Kováčom, po ktorej nasledovala hodinová diskusia. Na tej si účastníci vymenili nápady a prebehol dôležitý networking.

Napriek tomu, že účastníci prichádzali na podujatie s očakávaním prezentácií dobrých príkladov z praxe či motivačných príbehov, boli nad mieru spokojní aj s pragmatickým a praktickým zameraním workshopu. Okrem tipov a trikov pri rozbiehaní podnikania sa účastníci dozvedeli aj o predsedníctve Slovenskej republiky v Rade EÚ a podiskutovali na tému celoeurópskeho rozmeru podnikania.

Hlavní organizátori podujatia KC PRIESTOR a Mladá Sereď  v spolupráci s Radou mládeže Trnavského kraja vypočuli záujem účastníkov o pravidelné podujatia podobného charakteru, a preto vás už teraz pozývajú na spoluprácu počas podnikateľských večerov v centre.

 

Tento projekt bol podporený z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.

WP_20160726_18_30_14_Pro


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/e/a/eae261fe-1f80-451d-85d8-ad3681c6d9cb/rmzk.sk/sub/skmladez/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399