Príď do Považskej Bystrice

 

Buď cool v Považskej Bystrici. V termíne 27. – 28.6.2016 sa môžu mladí zo základných a stredných škôl tešiť na zaujímavý PX EXPO a množstvo iných aktivít, ktoré pre nich pripravili organizátori CoolTajneRa.

V pondelok a utorok začínajú aktivity CoolTajneRa o 8,30hod pred Domom kultúry, ktorých súčasťou je aj PX EXPO s považskobystrickými zamestnávateľmi. V pondelok dokonca aj s hudobnými hosťami a Profesia.sk

Mimo to sa môžu mladí tešiť aj na aktivity Rady mládeže Trenčianskeho kraja, ktorá bola pozvaná organizátormi CoolTajneRa na toto veľké podujatie pre mladých z Považskej Bystrice a okolia.

Rada mládeže Trenčianskeho kraja obohatí program kreatívno – edukačnými aktivitami v rámci projektu SK Mládež v SK Pres, ktorého cieľom je zapojiť mladých ľudí do propagácie a zviditeľnenia priorít Predsedníctva SR v Rade Európskej únie (SK PRES) v oblasti mládeže, a tak podporiť rozvoj talentu a tvorivého potenciálu mladých ľudí. Projekt je podporený Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR.

Dva dni plné zaujímavých a originálnych workshopov majú podporiť rozvoj talentu a tvorivého potenciálu mladých ľudí, čo sú hlavné témy Predsedníctva v oblasti práce s mládežou. Workshopy budú mať edukatívno – športový charakter a budú prezentované hravou formou.

Nekončí to len workshopmi. Rada mládeže Trenčianskeho kraja chce tento týždeň počas diskusií s mladými ľuďmi o naliehavých otázkach Štruktúrovaného dialógu natočiť video  a počas nasledujúcich dvoch mesiacov sa bude venovať propagácií tém Predsedníctva SR.

Podujatie sa koná pod záštitou  slovenského predsedníctva v Rade Európskej únie a Jaroslava Bašku, predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja.

Tento projekt bol podporený z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút  mládeže.

plagat final sk mladez


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/e/a/eae261fe-1f80-451d-85d8-ad3681c6d9cb/rmzk.sk/sub/skmladez/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399